Nyt taitaa olla niin, että keväällä aloittamani projekti on saavuttamassa tavoitetilaansa. Selailtuani erilaisia blogeja, huomasin, että nukkekotiharrastus useimmiten on vähintään kuukausia, useimmiten vuosia ja joskus jopa koko elämän kestävä projekti. Minä en vielä tiedä, olenko 15 vuoden päästä värkkäämässä nukkekotien ja sen kalusteiden kanssa, mutta tässä vaiheessa koti 1.0 on saanut sen kuosin, johon sen halusinkin - ja nyt nukkekoti hakee uutta kotia.

Mutta ensin tärkeimpään eli kuviin. Tältä se nyt sitten näyttää.

Olohuone / takkahuone:

Lasten huone / tytön huone:

Makuuhuone / pukeutumishuone:

Keittiö:

Kylpyhuone:

Ja tässä siis koko kakku kaikessa komeudessaan:

Viime viikolla Helsingissä piipahtaessani kävin ystäväni kanssa Minimaailmassa vähän ostoksilla. Sieltä sain vihoviimeiset viimeistelyt talooni. Jossain vaiheessa tuntui siltä, ettei nukkekoti tule koskaan valmiiksi: aina voi mennä pienempiin ja pienempiin yksityiskohtiin. Ja sitten kassalla liikkeen omistaja esitti sellaisen ajatuksen, että valmistumisen jälkeen taloa tietysti täytyy alkaa sisustaa uudestaan... Oh no. No no nononono nou! Juuri kun olin saanut mentaalipuolen kuntoon.

Mutta siis, johonkin se raja on joskus vedettävä. Ja minä päätin, että se on tässä. Kovasti työtä, suunnittelua, epäonnistuneita yrityksiä ja taas työtä. Kovin terapeuttista, kaiken lisäksi. Ehkä aloitan uudella kodilla pian uudelleen!

Jos olet kiinnostunut, koti kalusteineen on saatavissa itselle osoitteessa huuto.net.